SportsControl® Leucine Boost


Leucine Boost

Kenmerken:
- Stimuleert de recuperatie na inspanning
- Stimuleert de spieropbouw
- Hoog gedoseerde essentiële aminozuren: per tablet 833 mg L-leucine, 142 mg L-isoleucine en 142 mg L-valine

Ingrediënten:
L-Leucine, Dextrose, Vulstof: Microkristallijne cellulose, L-isoleucine, L-valine, Antiklontermiddel: Magnesium stearaat.
Met suikers.

Toepassing:
De progressie in een trainingsproces hangt niet alleen af van de kwaliteit van de training zelf, maar ook van de kwaliteit van de recuperatie tussen de trainingssessies. Het hormoon insuline stimuleert zowel de glycogeenopbouw als de eiwitsynthese in de spiercellen, en speelt aldus een sleutelrol in het recuperatieproces. Inname van leucine samen met een hoge dosis koolhydraten en eiwitten stimuleert in belangrijke mate de vrijzetting van insuline door de alvleesklier.
Eén tablet SportsControl Leucine-Boost levert in totaal méér dan 1 gram vertakte aminozuren of anders genoemd BCAA's, waarvan 833 mg leucine, 142 mg isoleucine en 142 mg valine.

Gebruiksaanwijzing:
Inname van een hoge dosis (5 à 10 tabletten) SportsControl Leucine-Boost na inspanning, in combinatie met SportsControl Recovery of SportsControl Recup Gold, of zelfs een gewone maaltijd met voldoende koolhydraten (bvb. pasta, rijst) en eiwitten (vlees of vis) kan aldus de recuperatie stimuleren, en bereidt het lichaam beter voor op een volgende trainingssessie, dit alles in functie van een hoger trainingsrendement.

© VerdePharma juni 2009