SportsControl® Pepto+4Sport (recuperatiedrank)


Pepto+4Sport

Kenmerken:
- Snelle recuperatie
- Stimuleert spierherstel

Smaken:
- Kersen
- Exotic

Ingrediënten:
Ultra Whey proteïnen, PeptoPro, L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Aroma (Kersen)

Eén dosis SportsControl Pepto+4Sport levert 25 gram aminozuren (95 kcal) waarvan 12 gram onder de vorm van wei-eiwitten of 'whey-Protein', 10 gram onder de vorm van hoogwaardige gehydrolyseerde wei-eiwitten (Pepto Pro), en telkens 1 gram van de BCAA's isoleucine, leucine, valine.
SportsControl Pepto+4Sport voorziet aldus in een optimale aanvoer van essentiële aminozuren om na elke krachttraining de opbouw van spiereiwitten optimaal te stimuleren.

Toepassing:
Krachttraining is een essentieel onderdeel van de meeste trainingsschema's, zowel in de context van recreatieve of competitieve sport, als in de context van fitness- en gezondheidstraining. Krachttraining strekt tot doel om de spierkracht te verhogen, o.a. via een toename van het spiervolume. Het is bewezen dat de inname van een eiwitsupplement met een hoog gehalte aan essentiële aminozuren, in combinatie met krachttraining, de opbouw van spiereiwitten kan stimuleren. In dit verband levert SportsControl Pepto+4Sport een unieke mix van eiwitten en aminozuren.

© VerdePharma juni 2009